Autolaina rotarille netistä

Rotaryklubin jäsenelle auto on yleensä lähes elinehto. Aktiivinen osallistuminen klubin toimintaan edellyttää nimittäin sujuvaa ja nopeaa liikkumista paikasta toiseen. Rotaryn upeiden tavoitteiden, kuten polion vastustamisen, eteen kannattaakin tehdä uhrauksia myös omassa arjessa – ja autolaina voi olla yksi tällaisista uhrauksista.

Älä kuitenkaan sorru ottamaan autolainaa suin päin, ilman kilpailuttamista, huonoilla ehdoilla, vaan kilpailuta autolaina näppärästi netissä! Tiesitkö muuten, että voit saada jopa vakuudetonta autolainaa? Kerromme sinulle tässä artikkelissa, miten!

Autolainan kilpailuttaminen

Jos et halua käyttää autolainan kilpailuttamiseen kohtuuttomasti aikaa, mutta haluat saada sen hoidettua ammattilaisen elkein, kilpailuta autolaina osoitteessa autolaina.com.

Tämä tapahtuu nopeasti ja helposti täyttämällä sivuston autolainahakemus, sillä palvelu kilpailuttaa hakemuksesi saatuaan edulliset autolainat puolestasi. Voit näin löytää itsellesi mahdollisimman edullisen autolainan ja voit saada sivuston kautta jopa vakuudetonta autolainaa!

Käytä apunasi sivuston näppärää laskuria, jonka avulla näet saman tien autolainasi arvioidun kuukausierän! Valitse ensiksi autolainalaskurin alasvetovalikoista tarvitsemasi autolainan lainasumma ja laina-aika.

Jos tarvitset autolainaa esimerkiksi 15 000 euroa ja haluat maksaa lainan pois 10 vuodessa, arvioi autolainalaskuri autolainasi tulevaksi kuukausieräksi 158 euroa. Voit helposti kokeilla, kuinka autolainan arvioitu kuukausierä muuttuu, jos muokkaat autolainan laina-aikaa.

Esimerkiksi 15 vuoden laina-ajalla ja 15 000 euron lainasummalla autolainan arvioiduksi kuukausieräksi tulee laskurin mukaan vain 116 euroa.

Muista kuitenkin samalla miettiä, myös kuinka paljon autolaina tulee maksamaan koko laina-ajalta, sillä laina-ajan pidentäminen lisää reippaasti myös autolainan kokonaiskuluja, vaikka autolainan kuukausierä laskisikin.

Autolaina kannattaakin pyrkiä maksamaan pois mahdollisimman nopeasti, vaikka toisaalta omaa autolaina-aikaa ei kannata vetää myöskään liian tiukaksi, jotta omaan talouteen jäisi riittävästi pelivaraa myös auton oston jälkeen!

Kun autolainalaskurin tiedot näyttävät hyviltä, voit hakea tarvitsemaasi autolainaa suoraan sivuston kautta täyttämällä laskurin tietojen alle vielä etunimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä vahvistamalla, että autolaina.com-sivusto saa ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse ja lähettää sinulle sitä kautta lainatarjouksia.