Lainalaskuri auttaa rotaryklubin jäsentä hallitsemaan talouttaan

Rotaryklubin jäsenenä olet luultavasti mukana monenlaisissa aktiviteeteissa, joiden kautta autetaan muita ihmisiä ja saadaan aikaan paljon hyvää. Hyvän tekemisen lomassa voi joskus unohtua, että myös omasta taloudesta tulee pitää hyvää huolta ja itse asiassa tässäkin haasteessa toimii parhaiten niin sanottu lentokoneen hätätilanne -malli.

Tässä mallissa sinun tulee aina auttaa ensiksi itseäsi, jos lentokone joutuu hätätilanteeseen, jotta voisit auttaa muita. Kun lentokoneen maskit pongahtavat hätätilanteessa esiin, aseta maski ensiksi omille kasvoillesi, ja auta tämän jälkeen esimerkiksi vieressäsi istuvaa lasta.

Jos yrität toimia toisinpäin, saattaa käydä niin, että menetät tajuntasi ennen kuin saat autettua lasta ja teille molemmille käy huonosti. Samaa periaatetta kannattaa noudattaa myös oman talouden kanssa! Kerromme tässä artikkelissa kuinka näppärä lainalaskuri rotaryklubin jäsentä hallitsemaan talouttaan.

Kuinka lainalaskuria käytetään?

Näppärä lainalaskuri löytyy osoitteesta lainalaskuri.com. Se auttaa Rotaryklubin jäseniä löytämään edullisimman mahdollisen lainan, sillä se auttaa kilpailuttamaan eri pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset. Kun valitset lainalaskurin alasvetovalikoista tarvitsemasi lainasumman ja -ajan, laskee lainalaskuri lainasi arvioidun kuukausierän saman tien.

Toki kannattaa huomioida, että kyseessä on nimenomaan arvioitu kuukausierä, eikä voi liikaa painottaa, että lainan todellinen kuukausierä tulee aina tarkistaa lainatarjouksesta, mutta laskuri antaa vähintään suuntaa tarvitsemasi lainan kuukausierien suuruudesta.

Jos valitset lainalaskurin alasvetovalikosta lainasummaksi esimerkiksi 20 000 euroa ja laina-ajaksi esimerkiksi 15 vuotta, laskee laskuri lainasi arvioiduksi kuukausieräksi 155 euroa.

Voit tässä vaiheessa kokeilla, kuinka paljon laina-ajan muokkaaminen vaikuttaa tarvitsemasi lainasumman takaisinmaksuerien suuruuteen. Yritä kuitenkin mitoittaa laina-aika mahdollisimman tarkkaan siten, ettei lainan takaisinmaksuajasta tulisi liian pitkä eikä toisaalta liian lyhytkään.

Kun lainan arvioitu takaisinmaksuerä ja laina-aika kuulostavat hyvältä, voit täyttää suoraan lainalaskuriin etunimesi sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ja lähteä hakemaan tarvitsemaasi lainaa lainalaskuri.com-sivuston kautta.