Toivomme, että viihdyt aikakauslehtimäisellä Rotary-aiheisella verkkosivustollamme ja että sivustomme artikkelit innostavat sinua tutustumaan lähemminkin Rotary-toimintaan!

Yksi helppo tapa sukeltaa entistä syvemmälle sivustomme uusimpiin ja ajankohtaisimpiin artikkeleihin sekä Rotary-teemaan on tilata Rotary-aiheinen uutiskirjeemme suoraan sähköpostiosoitteeseesi – tietysti maksutta ja sitoumuksetta!

Pääset näin Rotary-aiheisen sivustomme sisäpiiriin ja kuulet ensimmäisten lukijoidemme joukossa, kun sivustollemme on lisätty uusi artikkeli. Voit luonnollisesti aina peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen, jos sinusta tuntuu, ettei uutiskirjeestä ole sittenkään sinulle hyötyä.

Rotaryt tutuiksi

Tämä sivusto tekee Rotaryt tutuiksi. Ellet vielä oikein tiedä, millaisissa projekteissa ja aktiviteeteissa Rotaryt ovat mukana, kannattaa ehdottomasti tutustua Rotareiden toimintaan sivustomme avulla. Esimerkiksi polionvastainen työ on tärkeä Rotary-toiminnan kulmakivi, joka tulee tutuksi tätä sivustoa seuraamalla. Sivuston seuraaminen onkin tavallista helpompaa ajankohtaisen uutiskirjeemme avulla.

Tilaa siis uutiskirje maksutta suoraan sähköpostiisi ja pysy ajan tasalla sivustomme uusimmista uutisista ja Rotary-aiheisista artikkeleista! Uutiskirje helpottaa itseäsi kiinnostavien artikkeleiden löytämistä ja tekee sivustomme seuraamisesta entistä selkeämpää.

Rotary-teemoja talousvinkkelillä

Löydät tältä sivustolta monenlaisia rotary-teemoja, jotka on kirjoitettu taloudellisesta näkökulmasta käsin. Kerromme esimerkiksi lainojen, kuten autolainan, kilpailuttamisesta nopeasti ja näppärästi ilman turhaa vaivaa.

Auto on monelle rotarylle erityisen tärkeä kulkuväline, joka auttaa häntä liikkumaan paikasta toiseen mahdollisimman sujuvasti. Kilpailuttamalla autolainan ammattilaisen rautaisella otteella autolainan ottaja voi säästää yllättävän suuren summan rahaa.

Kun tilaat uutiskirjeemme, kuulet ensimmäisten lukijoidemme joukossa, kun sivustollemme lisätään uusia vinkkejä ja inspiroivia artikkeleita. Saat näin etumatkaa muihin lukijoihimme verrattuna, joten maksuttoman uutiskirjeemme tilaaminen kannattaa ehdottomasti.

Jaa parhaat Rotary-juttumme

Jos pidät Rotary-aiheisista jutuistamme, voit jakaa niitä myös aiheesta kiinnostuneille ystävillesi vaikkapa somessa. Jos et oikein tiedä, mitä kertoisit ystävillesi Rotareista ja Rotareiden toiminnasta Suomessa ja maailmalla, voivat tämän sivuston artikkelit auttaa sinua tässä tehtävässä.

Sivustomme tutustuu nimittäin Rotary-toimintaan sen perusteista lähtien pureutuen pikkuhiljaa pintaa syvemmälle. Artikkelimme ovat helppolukuisia ja -tajuisia, joten ne soveltuvat helposti myös sellaiselle lukijalle, jolla ei ole ennestään mitään tietoa Rotareista ja heidän toiminnastaan. Viedään yhdessä Rotareiden sanomaa eteenpäin!