Tervetuloa Rotary-aiheiselle sivustollemme, joka tavoittelee mielenkiintoista aikakauslehtimäistä lähestymistapaa tähän mielenkiintoiseen ja monimuotoiseen aiheeseen. Tarkastelemme aihetta erityisesti taloudellisesta näkökulmasta käsin ja jaamme myös vinkkejä Rotaryklubien jäsenten henkilökohtaiseen taloudenpitoon.

Esimerkiksi autolainan kilpailuttaminen on tärkeää, jotta autolainasta ei tulisi maksaneeksi turhan suuria kuluja ja kerromme aihetta käsittelevässä artikkelissamme, kuinka autolainan kilpailuttaminen onnistuu hetkessä kilpailuttamisen ammattimaisuudesta tinkimättä.

Tutustut sivustomme kautta myös Rotaryklubien toimintaan, kuten niiden monipuolisiin projekteihin ja mielenkiintoisiin aktiviteetteihin.

Rotaryt ovat kunnostautuneet esimerkiksi polion vastaisessa työssä sekä tarjoavat nuorille upeita mahdollisuuksia nuorisovaihdon parissa! Näitä ja monia muita teemoja käsitellään sivustomme artikkeleissa – joten pysy kuulolla!

Kenelle?

Sivustomme on suunnattu kaikille Rotary-toiminnasta kiinnostuneille lukijoille. Ehkäpä haluaisit liittyä paikalliseen Rotaryklubiin, mutta haluaisit sitä ennen tietää hieman tarkemmin, mistä toiminnassa on kyse.

Ehkäpä haluaisit myös täsmentää itsellesi, millaiset Rotaryn aktiviteetit kiinnostaisivat sinua kaikista eniten ja millaisissa tehtävissä kokemuksestasi ja tietotaidostasi olisi eniten hyötyä Rotareiden upeiden tavoitteiden toteuttamiseksi.

Tällaisessa tilanteessa Rotary-toimintaan tutustuminen kannattaa aloittaa artikkeleidemme avulla! Tarjoamme lyhyitä mutta ytimekkäitä helppotajuisia artikkeleita, jotka tutustuttavat lukijamme Rotary-toiminnan ydinajatuksiin.

Sivustomme sopii erinomaisesti myös sellaiselle lukijalle, joka on jo mukana Rotary-toiminnassa, mutta kaipaa esimerkiksi vinkkejä oman taloutensa ylläpitämiseksi.

Vaikka monet rotarit ovatkin tunnetusti hyvin toimeentulevia, voi myös heille tulla vastaan taloudellisesti haastavia aikoja ja tällöin esimerkiksi lainojen kilpailuttamiseen liittyvät vinkit ovat tarpeen – ja niitä vinkkejä löydät tältä sivustolta!

Miten?

Kaikista näppärimmin sivustomme uusimpien uutisten ja ajankohtaisimpien artikkeleiden seuraaminen onnistuu uutiskirjeemme tilaamalla. Uutiskirjeemme on maksuton ja se saapuu automaattisesti sähköpostiisi.

Pääsetkin uutiskirjeen tilaamalla sukeltamaan sivustomme sisäpiiriin, joka kuulee ensimmäisten lukijoidemme joukossa uusimmista artikkeleistamme ja ajankohtaisimmista teemoistamme. Tilaa siis uutiskirje, pysy ajan tasalla Rotary-toiminnan uusimmista tuulista ja ota etumatkaa muihin lukijoihimme nähden!